הילית קריסטל , קלרית בן ארי

להרגיש את הטעם – על חושים, טעמים ומחקר

הילית, אמא לשלוש בנות, נשואה וגרה בגבעתיים. למדה באוניברסיטת בר אילן יעוץ ארגוני אך מזה 15 שנים עוסקת במחקר וספציפית במחקר סנסורי ב- 10 השנים האחרונות. חובבת צילום ומכורה לכדורעף במסגרת מאמאנט. קלרית, אמא לתאומים, נשואה וגרה בגני תקווה. למדה בטכניון הנדסת מזון ובאוניברסיטת בר אילן מנהל עסקים. עבדה בפיתוח מוצרים בתעשיית המזון ובשנים האחרונות עוסקת במחקר סנסורי. קונדיטורית חובבת בזמנה הפנוי. הניצוץ של הילית וקלרית – להרגיש את הטעם – על חושים, טעמים ומחקר.

איך הרגשתם כשטעמתם בפעם הראשונה "שטוחים"? מה עבר לכם בראש כששיקשקתם את ה"מילקי-שייק"? בואו ניכנס יחד לסודות עולם התעשייה ונבין כיצד החברות מפתחות ובוחרות את המוצרים, כיצד הן קולעות לטעמו של קהל היעד ואיך כל זה מתקשר לחושים שלנו, עם הילית קריסטל וקלרית בן ארי. ניצוץ טעם וריח.