בועז חובב

בשר – יישון, עישון, בישול בוואקום וצלייה

בועז חובב, דוקטור לרפואה ולקבלת החלטות, בוגר מנהל עסקים, מרצה בתחומי כלכלת בריאות, ניהול, מערכות בריאות ויזמות במספר מכללות ואוניברסיטאות. אוהב אוכל טוב, בישול וריצה (לאיזון).
הניצוץ של בועז: "בשר- יישון, עישון, בישול בוואקום וצלייה".

בניצוץ נלמד על 'אוכל אטי', ובעיקר על בישול אטי של בשר שהכנתו יכולה לקחת שבועות. נתחיל מיישון, נמשיך בהשריה בתִמְלַחַת, ונדבר על ההבדל בין עישון, BBQ וצלייה, וגם על שיטות מודרניות כמו סו-ויד (בישול בוואקום). ולמי שדאג- מהמפגש השלישי לא נצא רעבים.