רונית דוידוביץ

מעורבות החושים בתהליכי פיתוח מוצרי מזון

רונית היא טכנולוגית מזון במקצועה ובעלת תואר שני במנהל עסקים. למעלה מ-20 שנה עוסקת בפיתוח מוצרי מזון בשוק הישראלי. הניצוץ של רונית, "מעורבות החושים בתהליכי פיתוח מוצרי מזון".

כיצד אנו טועמים? וכיצד מעורבים כל החושים שלנו בהערכת המזון שאנחנו טועמים? מה זה אוממי? מי נחשב super taster? האם וניל הוא טעם או ריח? כיצד עורכים מבחן טעימה? איך מפתחים מוצר חדש? על שאלות אלו ועוד נענה בניצוץ של רונית דוידוביץ!