שניר אנג סלע

לחשוב כמו שף – מהרעיון ועד "בתאבון!"

שניר אנג/סלע הוא השף של מסעדת גוז ודניאל במושב בני ציון. אבא של מאיה ואריאלה ובעל לויקי. מאמין גדול בעבודה קשה, אהבה גדולה ואושר. הניצוץ של שניר הוא ״לחשוב כמו שף – מהרעיון ועד ׳בתאבון!׳״.

כששף רוצה להכין מנה הוא חושב עליה: על המרקמים, הטעמים, הריחות והצבעים שלה. ומשם מתחיל מסע טעים ומרתק עד למנה המוכנה. איך מכינים מנה מדהימה שתהיה טעימה לאנשים רבים? איך מפתחים יצירתיות באוכל בעולם שכבר הכינו בו הכל? איך יוצרים מנה ממשהו שנמצא בדמיון? ואיך חושבים כמו שף? ניצוץ יצירתי וטעים עם שניר אנג-סלע.