חגית אברון

החיים הטובים בישראל

חגית, בת 46 אמא ל3 בנות חתול וכלב, בעברה פרסומאית והיום חיה עובדת וכותבת את “החיים הטובים”. גרה באבן יהודה, בוגרת תואר במדעי המדינה, היתה קצינת קישור של השגרירות האמריקאית בצבא, משם הכל התחיל. היתה דיילת אויר באל על ומבקרת מסעדות בגלובוס 5 שנים. מחברת ספרי פנאי וטיולים- “שישי בבוקר”. לפרטים נוספים צפו באתר של חגית – www.hagitevron.com/ ניצוץ שחי טוב – “החיים הטובים בישראל”.

שילוב של איך מוצאים עסקים קטנים ומעניינים- בשילוב עם כתיבה. נלמד איך כותבים ביקורת על מסעדה בעידן אינטרנטי. תולדות הקולינריה הישראלית, מהצנע ועד הנה. ישראל בפיתה-תולדות הקולינריה הישראלית. איך קרה שישראלים התאהבו בסושי, מה יותר חזק חריימה או גפילטע פיש ורכילות מאחורי הקלעים של מאסטר שף.