אביבית היא שפית ובעלים של מסעדת "אוזריה" בתל אביב. נשואה ליואב ואמא להגר ויהל. חולמת ויוצרת אוכל למעלה מ-25 שנים.
העולם שלנו רץ קדימה ותרבות ה"פאסט פוד" משתלטת על החיים. האוכל שרוב העולם המערבי צורך הוא חסר מעוף ולפעמים גם חסר טעם טוב, אז ננסה לדבר דווקא על טעם טוב: על חומרי גלם, שיטות בישול, מטבח ישראלי, יצרנים קטנים, בזבוז מזון ועוד.. אה, וגם נבשל, יחד עם שפית אביבית פריאל-אביחי. ניצוץ טעים (ובריא כמובן!)
אביבית פריאל
ללמוד לאכול – אוכל איטי בעולם מהיר
