שרון הוא שף מומחה לתזונה בריאה ומבריאה. את לימודי התזונה הבריאה והבישול למד בארה"ב, שם עבד כשף במסעדות ובחברות בתחום המזון והתמחה בתחום התזונה המבריאה בה המשיך לעסוק גם בארה"ב וגם בארץ במשך שנים. הניצוץ של שרון הוא ״אוכל בריא ומבריא״.
אולי פעם האדם צרך מזון רק לשם הישרדות, אבל היום זו חוויה לכל החושים. בניצוץ של שרון ארצי נטעם, נריח ונייצר אוכל בריא ומבריא, אך גם נלמד לעומק ונבין איך נוכל להשיג ולייצר את זה ממקום יותר מודע, מרתק ומעניין. יהיה טעים.