שמואל (שמיל) שילנסקי

ויוה לה פסטה – בישול איטלקי

ד”ר שמואל (שמיל) שילנסקי, רופא וטרינר במקצועו, סיים את לימודי הוטרינריה באוניברסיטת בולוניה באיטליה, שם נחשף לתרבות האיטלקית, למוסיקה, ולמטבח האיטלקי. בין תחביביו: מוסיקה, שייט (סקיפר בעל רישיון להשטת יאכטות) אך מקום של כבוד תופס הבישול, בדגש על המטבח האיטלקי. הניצוץ של שמיל – “ויוה לה פסטה – בישול איטלקי”

בואו נצא למסע של טעמים וריחות בעקבות המטבח האיטלקי המגוון והמרתק. ננסה בעצמנו לייצר פסטה במגוון צורות וטעמים, להריח, לגעת, לערבב, לבזוק, לתבל ולאכול! יחד, במבטא איטלקי, נלמד על סגנונות הבישול במחוזות איטליה השונים, נתענג ונחלום על מקומות רחוקים. בישול בירוק, אדום ולבן עם שמואל שילנסקי, ניצוץ גורמה א-לה איטליה.