בתחום המסעדנות מזה כעשור. בעלת ניסיון רב בתחום המזון והמשקאות, מנהלת תחום היין במסעדה ובעלת התמחות והכשרה מקיפה בתחום. הניצוץ של רעות הוא "לא על היין לבדו"
סומלייה הוא אדם שחי, מבין ונושם יין. על כל המשתמע מכך. יין עבורי זה עולם ומלואו, עולם של תשוקה ואהבה. טעמתי והכרתי אלפי יינות שונים. ידעתי להתאים את היין הנכון לרגע הנכון ובכך ליצור את החוויה הנכונה ללקוח, כזו שתוסיף לו הנאה מהארוחה. בניצוץ תיחשפו לעולם היין המרתק, לריחותיו, לטעמיו ולסודותיו.ניצוץ משכר עם רעות מזוז.